20 травня 2016 року Євроклуб "Соняшник"...

18.05.2016 00:47

 

І знову на фестивалі Євроклуб «Соняшник»

 

                   20 травня 2016 року члени гуртка євроклубу  «Соняшник» Глинської ЗШ І-ІІІ ступенів взяли участь  в обласному Фестивалі до Дня Європи «Єврофест - 2016», який відбувся у місті Кіровограді. Цього року  євроклубівці презентували Іспанію ( родзинки культури та традиційної кухні країни), а також були учасниками квесту «Україна єдина. Ціліі сталого розвитку». Головна мета квесту була спрямована на формування довіри, солідарності, рівності поколінь, розуміння побудови безпечного навколишнього середовища та розуміння основи сталого розвитку – невід’ємного права людини на життя та повноцінний розвиток.

                   За активну участь у Єврофесті-2016, професіоналізм, вагомий внесок у розвиток європейських цінностей в  Кіровоградській області та з нагоди відзначення Дня Європи в Україні євроклуб «Соняшник»

( керівник Любезна І.В.) були нагороджені Грамотою управління освіти, науки , молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації. ( Наказ №393  від 13.05.2016 року).

                  Висловлюємо вдячність за допомогу в участі в обласному фестивалі до Дня Європи районному відділу освіти Світловодської РДА, ЦДЮТ, заступнику директора з виховної роботи Мірошник А.В., за співпрацю керівнику танцювального колективу Білоусовій А.О., художньому керівнику Сердюченку В.М., водію автобуса Падалиці М.М.  батькам  та учнів.



 

 

Контакт

ЦДЮТ Великоандрусывська громада

kosenko_1961@mail.ua

с.Подорожне Світловодський район Кіровоградська область

Пошук

Наші нагороди







 

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode